JOANNA BEDNAREK W AGENCJI PR COHN & WOLFE

Do zespołu agencji Cohn & Wolfe dołączyła Joanna Bednarek obejmując funkcję PR Account Managera. Bednarek odpowiada za obsługę PR m.in. WARS SAWA JUNIOR, Przeglądu Warszawskiego oraz Green Caffè Nero.

Joanna Bednarek pracowała wcześniej w Gazeta.pl (AGORA S.A.) odpowiadając za działania Public Relations Segmentu Internet Agory. Wcześniej doświadczenie zdobywała prowadząc działania PR dla Internetowej platformy zakupowej Showroom.pl; pracując w agencji Advanced Public Relations, a także prowadząc własną agencją PR – Fashion Photo House. Pracowała m.in. dla takich klientów jak sieć outlet FACTORY, MGPA, CH Karolinka, CH Pogoria, Showroom.pl, MyBaze.com, StyleIntro.com, Caramella oraz Charlotte Rouge.

- Cohn&Wolfe się rozwija. Poszerzamy zespół starając się wzmacniać kompetencje z obszarów, które są kluczowe dla naszych klientów. Cieszę się, że do naszego zespołu dołączyła Joanna, która posiada doświadczenie zarówno w branży fashion, mediów,
e-commerce oraz innowacji technologicznych – komentuje Katarzyna Kluk, Client Service Director w agencji Cohn & Wolfe.

Joanna_Bednarek_CohnWolfe.jpg

Grey Group Poland wspiera badanie starożytnych mumii

W połowie grudnia 2015 ruszyła największa na świecie interdyscyplinarna inicjatywa naukowa poświęcona badaniom starożytnych mumii – Warsaw Mummy Project. GREY Group Poland odpowiada za oprawę graficzną projektu i wsparcie marketingowe.